Hjem Nyheter Red Bull viser sin bil den 12. februar

Red Bull viser sin bil den 12. februar

Daniel Ricciardo's (#3) Aston Martin Red Bull Racing TAG-Heuer RB14 seen during the 2018 studio shoot. // David Clerihew/Red Bull Content Pool // AP-1UVT14W411W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Da er det bare å følge kalenderen på høyre side her på Formel-1.no – for nå er lanseringskalenderen for årets biler komplett.

I dag ble det klart at RB16 vil vises under den shakedown på Silverstone den 12. februar. De to siste gangene Red Bull har vist frem bilen sin slik som dette, har det vært med betydelig kamuflasje – så det er langt fra sikkert at vi får svar på alle spørsmålene vi har om 2020-bilen.

Red Bull var definitivt på sporet av å utfordre Mercedes mot slutten av forrige sesong – og det blir en slags siste sjanse før det nye regelverket trer i kraft fra 2021 – med alle de endringer det medfører.

Fjorårets sesong endte med tre seiere til Max Verstappen, noe som ga ham tredjeplassen i førermesterskapet.