Hjem Nyheter Marko: Ikke aktuelt å hente tilbake eks-førere

Marko: Ikke aktuelt å hente tilbake eks-førere

Red Bulls sterke mann – Helmut Marko – sier at det ikke er aktuelt å hente tilbake sine tidligere F1-førere som Jean-Eric Vergne og Sebastien Buemi. Det kan være bra for vår egen Dennis Haugers muligheter.

Sebastien Buemi har i lengere tid vært en del av reserveførerkabalen til både Aston Martin Red Bull Racing og Scuderia Toro Rosso (fra i år Scuderia Alpha Tauri) – men sist han faktisk kjørte et løp var helt tilbake i 2011. Han har vært i Formel E siden 2014/2015-sesongen, og kjørt FIA World Endurance Championship med Toyota Gazoo Racing.

Vergne var teamkompis med Daniel Ricciardo før han gikk videre til Red Bull i 2015, og har hatt stor suksess i Formel E, der han er verdensmester de to siste sesongene.

– Dette temaet er lukket ned. De har skapt seg karriere i andre motorsportgrener. Selv om Jean-Eric Vergne vinner Formel E, er det noe helt annet enn hva som kreves for å vinne i Formel 1