Hjem Nyheter Mer rødt for Mercedes med ny sponsor

Mer rødt for Mercedes med ny sponsor

Denne uken er det fullt kjør med offisielle lansering av Formel 1-bilene som skal prege årets verdensmesterskap, men flere team tjuvstarter derimot med en aldri så liten «sneak peak».

Forrige uke kjørte Haas ut en presentasjon med dekor – eller livery som det gjerne kalles – som minner om bilen de hadde før fjorårets nokså mislykkede sponsoravtale med Rich Energy forandret bilen til svart og gull

Mandag kjørte de siste årenes mest suverene team, Mercedes, ut de første bildene av hvordan bilen deres vil se ut. Den offisielle lanseringen er imidlertid satt til fredag 14. februar, men da blir altså bilens utseende ikke noe overraskelsesmoment.

Mercedes-AMG Petronas Formula One Team har inngått samarbeid med INEOS

De fortsetter i det store og det hele som før med kombinasjonen av grå-nyanser og grønne fargemønstre fra sin hovedsponsor Petronas. Nytt av året er derimot mer innslag av røde elementer som følge av deres nye sponsoravtale med INEOS.

Denne saken er levert i samarbeid med Parc Fermé!