Hjem Nyheter Ocon svært nær plass hos Mercedes

Ocon svært nær plass hos Mercedes

Esteban Ocon avslører at det var svært nær å lande en plass i Mercedes-teamet denne sesongen, men tror han vil få sjansen igjen.

2019-sesongen ble en ventesesong for Esteban Ocon – av mange regnet som en av de mest lovende førerne i F1-sirkuset. Da han endelig landet et sete, ble det altså i Renault, som erstatning for Nico Hulkenberg, i stedet for Valterri Bottas, som fortsatt er Mercedes-fører.

Ocon forteller til ESPN at forhandlingene var svært nær å gi et annet resultat.
– Det var svært nært, og helt frem til siste minutt var vi i diskusjoner. Men det var da – nå må jeg konsentrere meg om det som ligger foran meg. Jeg kommer ikke til å gå i detaljer. Du får spørre Toto, han kan antagelig forklare det bedre.

Han sier også at han kjenner årsakene – og at det han fortsatt er tidlig i karrieren med fortsatt mange muligheter til å kjøre for flere team.

– Hovedgrunnen er at jeg fortsatt er ung, og har tid. Jeg har fortsatt Mercedes som management, selv om jeg kjører for et annet team. Jeg er sikker på at vi vil møtes igjen – og vi er ikke så langt unna hverandre – i hvert fall ikke i paddocken.