Hjem Nyheter Lansering Årets rareste lansering

Årets rareste lansering

Renault hadde lovet oss glimt av årets bil – og det var omtrent akkurat det vi fikk – vi kunne kanskje like gjerne ventet?

Det å invitere til lansering av årets bil, og ikke en gang å vise frem en datamodell av bilen er fortsatt ganske spesielt. Renault nøyde seg faktisk med å vise frem førerne, og å legge ut noen utsnitt av bilen på sosiale medier.

Kanskje har man knekt en kode – og ikke hadde lyst til å vise frem forbedringene for konkurrentene – rare ting har skjedd før – men ikke så ofte.

Det kan være like fristende å anta at man faktisk har problemer med å få bilen ferdig – ikke minst basert på den ganske vanskelige sesongen teamet hadde i fjor.

Svaret får vi når testingen starter neste uke – da bør bilen både være ferdig og helst så kjørbar som mulig for å skape en god start på sesongen.

Fordelen med ikke å ha en bil tilstede er jo at det blir mer fokus på folk. Både Daniel Ricciardo og Esteban Ocon var på plass – de «viste for første gang frem de nye team-fargene» – og i tillegg var også den nye testføreren – kineseren Guanyo Zhou. På plass var også Pat Fry – teamets chassisansvarlige.