Hjem Nyheter Lansering Ingen revolusjon fra Red Bull

Ingen revolusjon fra Red Bull

Daniel Ricciardo's (#3) Aston Martin Red Bull Racing TAG-Heuer RB14 seen during the 2018 studio shoot. // David Clerihew/Red Bull Content Pool // AP-1UVT14W411W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

De første bildet av RB16 ble sluppet tidligere i dag. Det er bilen som de håper skal gi Red Bull sin første VM-tittel siden 2013.

De siste tre sesongene har Red Bull havnet på tredjeplass i mesterskapet. Men med et uendret regelverk og det Christian Horner kaller et overgangsår – kan RB16 være bilen som setter Max Verstappen i stand til å ta mesterskapet.

Når Red Bull viser mer av bilen sin – forventer vi å se en bil med samme korte akselavstand som vi så i fjoråret. RB15 var en bil som bidro til å gi Verstappen seieren både i Østerrike, Tyskland og Brasil – i tillegg til hans to første pole postitions.

RB16 er den andre bilen fra Red Bull med motor fra Honda. Den viste strålende fremgang gjennom fjoråret og leverte stadig bedre ytelser, både for Red Bull og Toro Rosso – teamet som heter AlphaTauri denne sesongen.