Hjem Nyheter Viasport viser Dennis Hauger i Formel 3

Viasport viser Dennis Hauger i Formel 3

Nordic Entertainment Group vil i år vise alle løpene til det norske Formel 1-håpet Dennis Hauger på Viasport og Viaplay. Hauger skal kjøre FIA Formula 3 Championship, og alle løpene blir kommentert på norsk.

Dennis Hauger (16) omtales som det største norske Formel 1-håpet noensinne, og skal i år kjøre Formel 3 – kun to nivåer under Formel 1. Alle løpene går lørdag og søndag i forbindelse med de fleste Formel 1-løpene, og Viasport og Viaplay viser alle løpene direkte.

– Aldri tidligere har vi hatt en fører med en større mulighet til å komme til Formel 1 enn Dennis Hauger. Han vant i fjor det italienske Formel 4-mesterskapet med rekordstor margin, og er en av juniorførerne til Formel 1-teamet Red Bull, sier Formel 1-kommentator Atle Gulbrandsen.

Det er Simen Næss Hagen og Aleksander Wiik som skal kommentere de fleste Formel 3-løpene, men også Formel 1-kommentatorene Gulbrandsen, Henning Isdal og Stein Pettersen vil bidra.

– Vi kommer til å følge Dennis Hauger tett denne sesongen. Det blir egne intervjuer som vi skal vise i vår studiosending før Formel 1-løpene, og Dennis vil også være med som gjest i studio på noen av løpene hvor han selv ikke kjører, sier programsjef sport, Christian Ramberg.

Årets første løp i Formel 3 kjøres i Bahrain den 21. mars.