Hjem Nyheter Max er ikke fornøyd med Drive to Survive

Max er ikke fornøyd med Drive to Survive

Red Bull-fører Max Verstappen er ikke fornøyd med hvordan han fremstilles i andre sesong av Drive to Survive, som ble sluppet på Netflix tidligere i dag.

Den andre sesongen av dokumentarserien er nå tilgjengelig for F1-fans, men Max Verstappen er ikke noen stor fan av serien.

Nederlenderen sier han føler at både det han sier, og måten det klippes på, er gjort fordi produsentene ønsker å skape mest mulig dramatikk.

– Problemet er at de alltid vil forsøke å få det til å fremstå på den måten de ønsker. Om det er å fremstille seg som uforsiktig, eller hva det måtte være som passer inn i historien. Jeg har aldri likt det. Jeg foretrekker å intervjues en til en, med en journalist som ønsker å bli kjent med meg.

Verstappen sier at serier bare handler om konflikt og spenning – og at de plasserer folk slik at det passer inn i historien.

– Det fungerer dårlig for meg. Når du blir intervjuet og de bruker de samme ordene i en helt annen sammenheng. Men det er en serie, så det er ikke den virkelige meg.

Han sier også at han forsøker å være ærlig og ekte i intervjuer, og at det er hans sterke vinnervilje som gjør at han ofte oppfattes som arrogant.

– Jeg ønsker bare å være meg selv. Jeg snakker når jeg har noe å si, og tier stille når jeg ikke har noe å si. Alle er forskjellige – og jobber forskjellig. For meg er det dette som fungerer best. Jeg er villig til å gjøre hva som helst for å vinne, noen ganger kan det nok virke arrogant, men jeg er her for å vinne.

– Jeg er nok kanskje ikke så god på å vise følelser, innrømmer Verstappen.