Hjem Nyheter Bahrain stopper billettsalget

Bahrain stopper billettsalget

Med 55 rapporterte tilfeller av COVID-19 har Bahrain allerede tatt flere grep for å stoppe spredning. Nå stopper arrangørene salg av billetter for å redusere antallet tilskuere årets andre F1-løp.

Bahrain har i likhet med Qatar innført strenge regler for flyvninger til landet. Myndighetene har allerede varslet at alle reisende fra Italia vil bli møtt av et eget team, tatt med til et eget rom der leger vil sjekke dem for viruset – en test som skal ta rundt tre timer.

I dag varslet altså arrangørene at de stopper billettsalget.
“The Bahrain International Circuit tar ansvar for å avholde et trygt og underholdene Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix både for lokale fans og tilreisende. Vi jobber tett med alle relevante myndigheter for å redusere spredningen av Corona-viruset»

De skriver at de i lys av det globale utbruddet av COVID-19, har de bestemt seg for å stoppe salget av billetter for å sørge for tilstrekkelig «sosial avstand».

Arrangørene holder imidlertid døra åpne for at de i samråd med myndigheter og FOM – kan åpne for salg av flere billetter om det er forsvarlig.

«Disse forebyggende tiltakene er innført sammen med en rekke andre helsetiltak i forkant av løpet, for å sikre sikkerheten til både tilskuere, team og arrangørene. Dette inkluderer medisinsk personell på banen, ekstra hygienetiltak, informasjonstavler for fansen i tillegg til medisinske rutiner for å håndtere mistenkte tilfeller av COVID-19.»