Hjem Nyheter Toto Wolff på vei til Aston Martin?

Toto Wolff på vei til Aston Martin?

Foto: Mercedes / Steve Etherington
Ryktebørsen har gode tider mens bilene står parkert og vi journalister må finne andre ting å spørre om.

Nå er det Bernie Ecclestone som mener det bare er snakk om dager før Toto Wolf forsvinner fra Mercedes for å jobbe sammen med Lawrence Stroll – som også er en god venn av Wolff.

Tidligere i år gikk det rykter om at Wolff og Stroll hadde planer om å kjøpe Mercedes-teamet – og at det skulle bli det nye fabrikkteamet til Aston Martin.

Når dette ikke lot seg gjøre, kjøpte Stroll som kjent aksjer i Aston Martin – en eierandel som har han den siste tiden har økt – og han annonserte at Racing Point ville skifte navn fra 2021.

LES OGSÅ: Pirelli utsetter dekktester

Wolff har ikke vært en del av denne transaksjonen, men det betyr ikke at han ikke kan være aktuell for det nye F1-teamet.

Så langt har ikke Wolff uttalt seg om sin fremtid hos Mercedes. I følge tidligere F1-sjef Bernie Ecclestone, er det fordi han er på vei ut av teamet.

– Han er smart nok til å velge de riktige folkene å være venner med, og jeg tror det mer enn sannsynlig at vi ser ham sammen med Lawrence i Aston Martin, sier han til GPfans.

Ecclestone er ikke tydelig på om han tror Wolff blir toppsjef i Aston Martin, eller om kan kommer til å jobbe med F1-teamet.

Ryktene ble ikke mindre av at Wolff forrige uke droppet et viktig møte med Liberty, og sendte James Allison som sin stedfortreder.

Skulle Wolff forlate Mercedes – kan det også få konsekvenser for Lewis Hamilton – som har et nært forhold til østerrikeren.

Toto Wolff og Lewis Hamilton har et nært forhold – her fra Singapore Grand Prix, i 2018
Foto: Mercedes / Paul Ripke

LES OGSÅ: Atle Gulbransen: Hva nå, Formel 1?