Hjem Nyheter Pirelli-sjefen jobber som ambulansearbeider

Pirelli-sjefen jobber som ambulansearbeider

Corona-viruset har ført til stillstand i Formel 1 – men det  ikke alle blir sittende inne. Mario Isola jobber som ambulansearbeider i sitt hardt rammede hjemland.

Italia er ett av landene som har fått merke pandemien sterkest, og i følge helsemyndighetene er over 150.000 italienere smittet, og 20.000 døde.

En av de mange som jobber frivillig under krisen er Pirelli-sjef Mario Isola. Allerede som 18-åring startet han å jobbe som ambulansearbeider, og nå er han igjen tilbake og frakter syke til sykehuset i Lombardia.

– Som ambulansearbeider tar vi nok noen ganger sjanser, og folk kan bli temmelig aggressive. Det er helt klar farer der ute. Kjæresten min er ikke særlig fornøyd, men dette er noe jeg bare må gjøre, sier Isola til SunSport.

Han sier at det tøffeste akkurat nå er det mentale.
– Vi får ikke lov å ta med pårørende til corona-pasienter, Samtidig er det mange som forstår at det kanskje er siste gang de ser de ser mennesker de elskere, det er selvsagt svært vanskelig, sier Isola.