Hjem Nyheter Vettel gjør seg klar for simracing

Vettel gjør seg klar for simracing

© Scuderia Ferrari Press Office

Sebastian Vettel holder en lav profil både privat og i sosiale medier – men nå skal også han prøve seg i sim-racing.

Nå har tydeligvis livet uten racing begynt å bli såpass kjedelig at Vettel, som har blitt verdensmester fire ganger, har sørget for å skaffe seg en simulator som gjør ham i stand til å delta i noen av de mange digitale løpene som fyller ledig tid for flere F1-førere.

– Jeg fikk riggen bare for noen dager siden – så jeg har ikke hatt muligheten før. Jeg har hørt så mye om det, at jeg tenkte at jeg måtte prøve, men jeg har ikke rukket å fått satt opp skikkelig enda.

Vettel sier til motorsport.com at han ikke tror dette er starten på en ny karriere.

– Det er jo mest for gøy. Jeg vokste jo opp med det og jeg har spilt en del – men etter at jeg fikk barn har det ikke stått øverst på lista. Vi får se hvor mye ledig tid jeg får.

Han har imidlertid fått med seg at teamkompis Charles Leclerc har hatt stor suksess.

– Jeg har sett at det har blitt kjørt løp, og at Charles gjorde det bra –det er bra for teamet.

Tyskeren understreker at dette er mest for moro, og at løp bør kjøres i en virkelig verden.
– Det skal være gøy, men jeg er også klar over at noen tar dette svært seriøst og bruker mye tid på det. Jeg liker å drive med andre ting også – så for meg blir det nok en miks.