Hjem Nyheter Bottas til Renault?

Bottas til Renault?

Foto: Mercedes / Wolfgang Wilhelm
I følge tyske medier skal Renault allerede ha hatt samtaler med Valtteri Bottas om et sete i 2021.

Både Vettel og Alonso har vært nevnt som kandidater for en plass i Renault. Et annet navn som stadig dukker opp er Nico Hulkenberg, som forlot teamet etter forrige sesong, men har vært tydelig på at han ikke har gitt opp F1-karrieren.

LES OGSÅ: Renault blir i Formel 1

Nå sier imidlertid tyske Motorsport-Total at teamsjef Cyril Abiteboul skal ha hatt samtaler med Didier Coton som er manager for Bottas.

Både Ferrari og McLaren har bekreftet sine førere for 2021 – er fortsatt Mercedes i forhandlinger med begge sine førere.

Alt tyder imidlertid på at Toto Wolff ønsker å beholde Lewis Hamilton, og mange tror at Mercedes ønsker å løfte frem en av sine egne førere – enten George Russell eller Esteban Ocon.

– Vi er tro mot filosofien vår. Lojalitet er ekstremt viktig for oss, og en del av våre verdier. Vi er lojale mot de førerne vi har nå og ønsker ikke å starte forhandler før denne sesongen ikke en gang har startet, sa Wolff.

Selv om Bottas har uttrykt et ønske om å fortsette hos Mercedes, kan usikkerheten gjør Renault til et aktuelt valg for finnen.

Et interessant element er også at ACES – management-selskapet til Didier Coton, også har Wolff som en av sine eiere.

Derfor spekuleres det i om østerrikeren har gitt Coton et hint om at det er smart å finne et alternativ for Bottas.

Silly season er definitivt ikke over…