Hjem Nyheter Webber: Tror Vettel legger opp

Webber: Tror Vettel legger opp

(L-R) Sebastian Vettel of Germany and Infiniti Red Bull Racing and team mate Mark Webber of Australia and Infiniti Red Bull Racing attend the drivers team group photograph before the Australian Formula One Grand Prix at the Albert Park Circuit in Melbourne, Australia on March 17th, 2013 // Getty Images / Red Bull Content Pool // 1363597421854-1281662776 // Usage for editorial use only //
Sebastian Vettel forlater Ferrari etter årets meget spesielle sesong, men sjansene for at vi ser ham i F1 neste sesong begynner å bli stadig mindre.

Mark Webber, sier han synes tyskeren ser utslitt ut av fem år i Ferrari.

Til tross for at det fortsatt er åpne seter i både Renault, Mercedes og Renault for 2021-sesongen, er det stadig mer som tyder på at Vettel faktisk velger å legge opp.

Webber – som kjørte sammen med Vettel hos Red Bull i fem år, er ikke overbevist om at Vettel er riktig fører til å erstatte Daniel Ricciardo.

– Sebastian har gjort sitt beste for å sette teamet i stand til å vinne verdensmesterskapet de siste årene, men det har ikke skjedd. Jeg tror selvtilliten hans har forsvunnet som et resultat at han ikke var i stand til å nå igjennom den italienske kulturen.

Han tror kulturforskjellene gjorde det vanskelig for Vettel å lykkes.

– Det finnes en tysk måte å gjøre ting på, de er jo halvt roboter. Engelskmenn, australiere, newzealendere og sørafrikanere befinner seg i midten, mens den latino-kulturen befinner seg i den andre enden. Jeg tror dette ekteskapet har slitte ham ut. Du ser at han ser eldre ut, jeg har sagt til ham mange ganger. Men han har gitt det et tøft og godt forsøk, men jeg tror det har slitt ham ut, sier Webber på podcasten At The Controls.