Hjem Nyheter Ferrari fremskynder oppgraderingene

Ferrari fremskynder oppgraderingene

Foto: Scuderia Ferrari Press Office
Etter å ha slitt i sesongåpningen håper Ferrari at nye deler kan være på plass allerede til i morgen.

Det er ingen tvil om at Charles Leclerc overpresterte med en andreplass i årets første løp. Ferrari hadde planlagt å introdusere nye deler til løpet i Ungarn, men allerede tidlig denne uken var de tydelige på at de ikke hadde tid til å vente.

«SF1000 leverte ikke, selv ikke i forhold til hva vi hadde forventet før helgen. Utviklingsarbeidet fortsetter for fullt. Vi håper å kunne introdusere ny aerodynamikk, som var planlagt til Ungarn Grand Prix, allerede til helgen – i hvert fall noen av dem» heter det på Ferrari sine hjemmesider.

Ferrari påpeker at det å kjøre to helger etter hverandre på samme bane, gir en utmerket mulighet til å teste oppgraderinger mot hverandre.

Det var særlig farten på rettstrekkene som skapte bekymring, og målinger viste at alle bilene med Ferrari-motor hadde betydelig dårligere rundetider sammenlignet med fjoråret.

– Vi vet at det er mye å gjøre. Dette er ikke den plassen på griden som et team som Ferrari skal ha, derfor må vi gjøre noe umiddelbart. Det er klart at vi må forbedre oss på alle områder, sier CEO i Ferrari, Louis Camilleri.