Hjem Nyheter Vettel: Mye bedre enn forrige uke

Vettel: Mye bedre enn forrige uke

Foto: Ferrari
Til tross for at han bare hadde 16. raskeste runde under dagens andre trening, var Vettel langt mer fornøyd med bilen.

Ferrari har med seg en oppgradering for helgen – og Vettel som bare ble nummer 10 i sesongåpningen, sier at balansen i bilen var betydelig bedre i dag.

– Det er mye bedre enn forrige uke. Om du ser på tidene, ble den beste runden min slettet – og det var kanskje ikke den beste dagen for rundetider. Men jeg tror mange forventet regn i morgen, og bare fokuserte på at dette kunne være kvalifiseringen til søndag. For min del var det viktigste å sjekke ut oppgraderingen vi hadde med oss. Jeg tror fortsatt vi må forsøke å finne det vinduet der bilen fungerer beste. Vi har forsøkt flere ting, mye av det typisk ting vi gjøre mellom løp. Jeg har jobbet med bremser og jaktet på en bedre rytme enn forrige helg. Det føltes bedre ut allerede.

Vettel sier at bilen ble dårligere gjennom helgen, men var fornøyd med at bilen fungerte bra med mye bensin under treningen i dag.

– Alt føltes bedre. Fra start i dag var det en helt annen bil – og jeg følte at jeg kunne bruke den. Det er ikke mulig å sammenligne den med slik den var forrige helg, for den forskjellen er så stor. Jeg håper selvsagt at det vil fortsette sånn resten av helgen.

Helgens oppgraderinger inkluderer flere endringer av frontvingen og en betydelig oppdatering av den den bakre delen av gulvet.