Hjem Nyheter Binotto: Ett klart mål for helgen

Binotto: Ett klart mål for helgen

Foto: Ferrari
Etter en katastrofalt dårlig start på sesongen har teamsjef i Ferrari bare ett mål for helgens løp i Ungarn.

Jo fortere Ferrari kan legge den siste helgen i Østerrike bak seg, jo bedre er det. Denne helgen kan et bra resultat for begge førerne legge en demper på kritikken, og skape litt ro både rundt teamet og førerne.

– Vi vet at ytelsene på bilene våre ikke har stått i stil til forventningene, hverken hos fansen eller hos oss selv. Målet vårt denne helgen er rett og slett å ta så mange poeng som mulig. For å gjøre det må vi få til det optimale på alle områder, både fra førere, bilen, holdbarhet og ikke minst hvordan vi kjører ute på banen, sier Mattia Binotto.

Slik sesongen har sett ut så lang, kan det bli vanskelig nok for Ferrari å få begge bilene inn på poengplass. Banen i Ungarn er ikke lett å kjøre forbi på, og kvalifiseringsfarten til teamet har ikke vært imponerende så langt.

– Gitt at forbikjøringer i Ungarn, i motsetning til i Østerrike, vanligvis skjer svært sjelden – betyr det at vi må fokusere på å finne en strategi for dekk og oppsett som gjør oss så raske som mulig på en enkelt runde, sier Binotto.