Hjem Nyheter Marko: Mateschitz fortsatt sur på Vettel

Marko: Mateschitz fortsatt sur på Vettel

Situasjonen rundt Sebastian Vettel har vært usikker. Mens teamledelsen i Red Bull sa det var uaktuelt med en retur for den tidligere verdensmesteren – ble det hevdet at Dietrich Mateschitz ønsket ham tilbake – nå viser det seg at det kanskje var omvendt.

Som alle våre lesere vet – Vettel er ferdig i Ferrari etter 2020. Lenge ble det spekulert i om det kanskje ville være en plass for tyskeren i Red Bull – teamet der han tok fire verdensmesterskap.

I følge den tyske F1-journalisten Christian Nimmervoll, hadde Red Bull-sjefen Mateschitz gitt beskjed om at han ønsket Vettel tilbake.

Nå skriver imidlertid Corriere Dello Sport sier at denne historien er feil, og at Helmut Marko har lettet på sløret om ha som er sannheten.

I følge Marko er Mateschitz fortsatt sint på Vettel etter måten han forlot teamet på.
– Mateschitz har hukommelse som en elefant, og husker fortsatt at Vettel ikke sa et ord om at han hadde planer om å forlate teamet.

På det tidspunktet så overgangen til Ferrari var et godt valg, men Vettel klarte aldri noe mer enn en annenplass i førermesterskapet. Nå kan det hende at måten han forlot Red Bull på kan gjøre at han blir sittende foran TV når 2021-sesongen starter.