Hjem Nyheter Perez har fått andre tilbud

Perez har fått andre tilbud

Plassen til Sergio Perez i Racing Point har sett bunnsolid ut – men ryktene rundt Sebastian Vettel har fått andre team til å ta kontakt.

30 år gamle Perez har en kontrakt som binder ham til teamet i flere år fremover. I Formel-1 er det imidlertid sjelden noe er sikkert før du faktisk sitter i bilen.

– Jeg vet at jeg har en kontrakt. Gjennom den siste uken har det kommer en rekke rykter, og vi ble faktisk kontaktet av et av de andre teamene i paddock – uten at jeg vil si hvilket.

Han sier at tilbud har kommet også fra team i andre racingserier.

– Jeg ble overrasket ettersom jeg har kontrakt her i flere år fremover. Akkurat nå er det bare rykter – så jeg har ikke noe mer å komme med fra min side.

Teamkollega Lance Stroll, er sønn av sin far – som tilfeldigvis også eier teamet som neste år vil skifte navn til Aston Martin – og det er liten grunn til å tro at 21-åringen vil forlate teamet på en god stund…

Perez ligger som nummer fem i førermesterskapet – 10 poeng foran Stroll etter to løp.

– Jeg tror jeg er en del av teamet så lenge jeg har en kontrakt. Vi får se hva som skjer de neste ukene. Slik jeg ser det har jeg kontrakt med teamet – jeg har full tro på teamet og fremtiden. Dette er en del av spillet – jeg har vært i Formel 1 i 10 år, så jeg er vant til dette.