Hjem Nyheter Norris: Sjokkert over manglende fart

Norris: Sjokkert over manglende fart

Lando Norris, McLaren MCL35, under fritrening 2 - Foto: McLaren
De to McLaren-førerne Lando Norris og Carlos Sainz var overrasket over problemene de hadde under tørre forhold i Ungarn.

McLaren har hatt en svært god start på 2020-sesongen, og etter to løp ligger de på andreplass i konstruktørmesterskapet etter at Norris har hentet hjem en tredje- og femteplass i Østerrike.

I dag var det bare nummer 9 og 11 under den første treningen, med Norris som den klarte beste av de to. I den andre treningen var Sainz raskest, men under forhold som ikke ga hverken oss eller teamet særlig gode svar på hvor teamet står i forhold til de nærmeste konkurrentene.

Lando Norris som måtte til en spesialist denne uken for å undersøke skadene han pådro seg i bryst og rygg under de to første løpene, sier til F1.com:
Jeg tror det er en helt annen situasjonen for oss her enn i Østerrike og vi sliter med balansen i bilen. Det var et sjokk må jeg si. I fjor var dette en ganske bra bane for oss, men etter dagens første trening så det ikke bra ut. Vi har en del å gjøre om det blir tørre forhold. Om det blir vått er det ikke godt å si – ingen kjørte særlig mye – og det er i grunn synd. Det var godt å være tilbake i bilen, men vi har en hjemmelekse å gjøre før morgendagen, sa Norris.