Hjem Nyheter Siste nytt fra Ungarn

Siste nytt fra Ungarn

Foto: Red Bull
Perez ikke i form

Til tross for at han følte seg dårlig gjennom hele kvalfiseringen, klarte han likevel å ende opp som nummer fire på morgendagens grid – men måtte se seg slått av teamkompis Lance Stroll.

– Jeg følte meg ikke 100 prosent fysisk i form under kvalifiseringen, sa meksikaneren. Jeg følte meg nesten svimmel, og det er ikke en god følelse. Jeg tror jeg må få sjekket meg, men tror jeg er ok i morgen.

– Et fantastisk resultat for teamet. Vi ser bra ut på hele banen, så jeg håper vi kan få til dette løpet og sikre oss mange poeng.

LES OGSÅ: Årets første poeng for Hauger

Ny motor for Gasly

Honda bekrefter at de vil bytte motor på bilen til Pierre Gasly etter problemer gjennom hele kvalifiseringen i Ungarn.

Gasly meldte flere ganger at han mistet kreftene i sin Honda-motor i Q2, men fikk beskjed om at de ikke kunne gjøre noe med det under kvalifiseringen, og at han bare gjøre det beste ut av det.

Til tross for at Gasly kom vindere fra Q3 – mistet han sitt siste forsøk i Q2, og endte dermed som nummer 10.

Haonda sier at de bytter motoren for å redusere risiko for at noe skal skje i løpet.

Sainz slipper straff

McLaren-fører Carlos Sainz Jr. slipper straff etter å ha hindret Antonio Giovinazzi i kvalifiseringen fordi han ikke fikk blått lyssignal.

Dommerne var klare på at Sainz befant seg i racelinjen da Giovinazzi tok ham igjen under Q1, og til tross for at det ble vist blå flagg – ble ikke de tilhørende blå lyssignalene vist. Sainz ble trodd på at han ikke så det første blå flagget, og derfor ble han heller ikke straffet.

McLaren får imidlertid en påminnelse om at de må varsle sine førere når en fører på en rask runde tar igjen en fører som ikke er på en timet runde.

Dermed starter Sainz på niendeplass i morgen.

LES OGSÅ: Norris sjokkert over dårlig fart

Verstappen ber Russel om å fokusere på seg sjøl

Red Bull-fører Max Verstappen har gitt George Russel om å fokusere på seg selv og ikke Red Bull, etter at Williams-føreren kritiserte teamets behandling av Albon.

Det er liten tvil om hvem som er nummer en i Red Bull.

Albon kritiserte imidlertid teamet etter Q2 for at de sendte ham ut på banen mens det var mye trafikk på banen. Red Bull responderte med å avbryte ham, og si at dette ville bli diskutert senere.

Russel, som er en god venn av Albon, sier at Red Bull fikk kompisen til å se ut som en idiot.

Det likte Verstappen dårlig, og mente at Russel ikke vet hva som foregår i Red Bull.

– Først og fremst, George vet ikke noe om teamet, så det er bedre om han fokuserer på sin egen bil og prestasjoner i stedet for å snakke på vegne av andre, sier Verstappen til Racefans.net.