Hjem Nyheter Red Bull reddet Verstappen

Red Bull reddet Verstappen

Foto: Red Bull

Det er svært lite annet som overrasker mindre i Formel 1 om dagen enn at Lewis Hamilton klatrer til topps, nå sin 86. i karrieren etter at han suverent tok hjem seieren i Ungarns Grand Prix søndag. Han ledet fra start til mål og var aldri truet av konkurrentene ba

Likevel skapte det overskrifter, bokstavelig talt i vårt tilfelle også, det som skjedde før løpet. Max Verstappen presterer å dra rett i barrieren på utkjøringsrunden på vei opp til startgriden. Frontvingen og venstre forstilling fikk hard medfart, og teamet hadde under et kvarter på seg til å ordne bilen – noe de klarte med få sekunders margin før alle hjulene skulle være på.

Men nederlenderen fikk opp fart på bilen, kom seg etterhvert opp til en solid andreplass og holdt denne posisjonen løpet ut – selv om Valtteri Bottas nærmet seg kraftig mot slutten. Selv med friskere dekk klarte ikke finnen å sette støtet skikkelig på Verstappen, og dermed sikret Verstappen i stedet en rød biff innimellom Mercedes-brødene på resultatlista.

Denne saken er levert av Parcferme.no

Foto: Red Bull