Hjem Nyheter Williams med oppdatering til Silverstone

Williams med oppdatering til Silverstone

Det har vært en svært hyggelig sesongstart for Williams, og de forventer enda bedre resultater når de kommer med en oppdatering på begge sine biler til de to løpene på Silverstone.

Etter en svært vanskelig 2019-sesong der de var langt bak de andre, har Williams allerede forbedret seg betydelig denne sesongen. Selv om de så langt ikke har tatt poeng, har de vist betydelig bedre fart under kvalifisering – og George Russell har kommet til Q2 to ganger.

Oppgraderingen som begge bilene får på Silverstone har vært testet på de to bilene frem til nå, og Russel hadde de nye spesifikasjonene under Ungarn Grand Prix da han kvalifiserte seg på en 12. plass.

LES OGSÅ: Bilen blir ikke raskere av at vi sparker folk!

– Vi har testet ut denne oppgraderingen på bilene våre – men på de siste løpene har vi bare hatt ett sett. George hadde det i Ungarn, og jeg tror det hjalp oss. Det er ganske kraftig, så kanskje Nicholas hadde det tøffere sammenlignet med George, sier Dave Robson hos Williams.

Robson sier ikke hva pakken består av, men Williams har blant annet testet ut et smalere og mer oppreist hjuloppheng i jakten på bedre aerodynamikk. Teamet har også testet ut en ny finne på høyre side av FW43, og en asymmetrisk løsning som er tilpasset en luft-til-luft intercooler på den ene siden og en vanlig væskefylt radiator på den andre. I Ungarn var vingene igjen identiske på begge sider.

Williams har ikke kunnet si hvor stor forbedring oppgraderingen gir, men tydeligvis nok til at de har bestemt seg for å implementere den på begge bilene i England.