Hjem Nyheter Nico Hulkenberg tilbake som erstatter for Perez

Nico Hulkenberg tilbake som erstatter for Perez

Nico Hulkenberg. (Foto: Renault Sport F1 Team)
Det ble Nico Hulkenberg som erstatter Sergio Perez i helgens løp på Silverstone, etter at meksikaneren testet positivt på COVID-19 etter en reise til hjemlandet.

Spekulasjonene om hvem som skulle ta over setet til Sergio Perez begynte like raskt som nyheten om at meksikaneren testet positivt for koronaviruset, og tidlig meldte diskusjonene seg om det skulle være Mercedes-reservene Stoffel Vandoorne eller Esteban Gutierrez, eller om tidligere daværende Force India-fører Nico Hülkenberg var tilgjengelig.

Nå viser det seg at det nettopp er sistnevnte som skal overta setet.

Det store spørsmålet som alle nå stiller seg; skal Nico Hülkenberg ta sin første pallplass? Han innehar den nokså utakknemlige rekorden for flest antall Grand Prix-starter uten å havne på pallen, men den 33-årige tyskeren har kanskje aldri før hatt bedre muligheter rent teknisk til å ta en pallplass med tanke på konkurransedyktigheten som Racing Point har vist hittil i år.

Den første treningen viste at tyskeren hadde bra fart og satte treningens niende raskeste tid