Hjem Nyheter COVID-19 stoppet bekreftelse fra Vettel

COVID-19 stoppet bekreftelse fra Vettel

Foto: Scuderia Ferrari
Det var to hektiske runder på slutten av løpet på Silverstone – men ryktene i paddock er ikke mindre dramatiske. Sky-reporter Ted Kravitz sier det ikke lenger er tvil om hvor Sebastian Vettel skal kjøre neste år.

Spekulasjonene rundt hvem som kjører for Aston Martin (som i dag heter Racing Point) i 2020 får stadig mer fart og styrke. Ifølge Skysport-journalist Kravitz, var det bare Sergio Perez positive COVID-19-test som forsinket bekreftelsen om at Vettel tar meksikanerens plass fra neste sesong.

På Silverstone var det påtagelig å se hvordan Racing Point-eier Lawrence Stroll hilser  Sebatian Vettel på vei gjennom deptoet, og Kravitz er sikker på at en avtale allerede er på plass.

– Synes du ikke det var interessant hvordan de to hilser? Vettel og Lawrence Stroll? Allerede tidligere denne uken var det rykter om at en avtale var underskrevet, og at bekreftelsen ville komme denne helgen. Så kommer plutselig den positive COVID-19-testen for Sergio Perez – og det ble klart at vi ikke ville få noen avklaring denne helgen – det ville ikke vært fair ovenfor Sergio, sier Kravitz.

Han er imidlertid helt overbevist om at ting er i boks.
– Noe skjedde denne helgen, og det er ingen tvil i paddock om at Sebastian Vettel vil kjøre i sølv, grønn eller rosa neste sesong. Avhengig av hvem som blir hovedsponsor for Aston Martin.