Hjem Nyheter Trolig avgjørelse i «Pink Mercedes-gate» på fredag

Trolig avgjørelse i «Pink Mercedes-gate» på fredag

En avgjørelse på protesten fra Renault på Racing Points RP20 er ventet på fredag. Det betyr trolig ikke at saken er over med det første!

I ettermiddag møttes representanter fra Racing Point, Renault og Mercedes for dommerne i en høring i forbindelse med Renaults klage på RP20. Møtet skal ha vart i to og en halv time, men det er ikke ventet at en beslutning blir klar før den første treningen på fredag.

Det betyr imidlertid ikke at saken er endelig avgjort. En anke kan fortsatt bli fremsatt av den av partene som taper – og sannsynligheten for at det vil skje virker temmelig høy.

I tillegg – skulle det vise seg at delene Renault har klaget på i de fire første løpene av sesongen regnes som lovlig – er det ikke umulig at protester mot andre deler på RB20 vil komme etter de neste løpene.