Hjem Nyheter RTL: Hulkenberg får ny sjanse for Racing Point

RTL: Hulkenberg får ny sjanse for Racing Point

Foto: Racing Point
Det blir igjen Nico Hulkenberg som sitter i bilen til Sergio Perez denne helgen når F1-sirkuset kjører sin andre helg på Silverstone – det melder tyske RTL.

Etter at Sergio Perez testet positivt på COVID-19 før forrige helgs løp, ble tyske Nico Hulkenberg ekspresshentet til Silverstone for å erstatte meksikaneren.

Til tross for kort tid til forberedelser og tilpassing til bilen, viste Hulkenberg svært lovende takter, selv om han likevel måtte se teamkollega Lance Stroll foran seg på kvalifiseringen.

Da løpet skulle kjøres på søndag, fikk imidlertid ikke Racing Point start på bilen til Hulkenberg, og det viste seg at en brukket bolt inne i clutchhuset var synderen.

LES OGSÅ: Bolt stoppet Hulkenberg

Det har vært uklart hvordan karantenereglene ville påvirke Perez muligheter til å kjøre denne helgen, men Racing Point har vært helt klare på at de vil følge de reglene som helsemyndighetene ville pålegge dem.

Nico Hulkenberg kan bare håpe på at materiellet fungerer hele helgen denne gangen – kanskje kan han endelig klare å sikre seg pallplassen som han fortsatt har kjørt 175 løp uten å nå opp til?

LES OGSÅ: Fredag gir trolig første svar på Renault-protest