Hjem Nyheter Szafnauer: 99 prosent sikkert at Perez kjører i Spania

Szafnauer: 99 prosent sikkert at Perez kjører i Spania

Foto: Racing Point
Alt tyder på at løpet i morgen blir siste mulighet for Nico Hulkenberg til å vise seg frem i Racing Point-bilen. Når F1-sirkuset etter planen beveger seg videre til Spania neste uke, forventer teamsjef Otmar Szafnauer at Sergio Perez er tilbake.

– Han har blitt testet igjen i dag, og vi forventer resultatet i morgen. Jeg forventer at han tester negativt. Da regner jeg med at innen v kommer til Barcelona, er han tilbake i bilen. Jeg var 99 prosent sikker på at Nico ville sitte i bilen her på Silverstone, og er nå 99 prosent sikker på at Checo sitter i bilen når vi kommer til Spania, sier Szafnauer.

LES OGSÅ: Ny skandale for Ticktum

På spørsmål om hvorfor teamet hadde pushet på for å få Perez i bilen allerede denne helgen, til tross for de strenge restriksjonene, sier teamsjefen at de hadde konsultert eksperter.

– Ekspertene ga oss et bredt spekter for når Checo ville kunne teste negativt, at det var vært å jobbe for. Alt var avhengig om når han hadde blitt smittet, så det var naturlig for oss å forsøke å få på plass vår ordinære fører.

Perez testet positivt etter en tur til Mexico, et av landene som er hardest rammet av viruset.

LES OGSÅ: Reservens dag på Silverstone