Hjem Nyheter Hulkenberg «tvunget» til sent stopp

Hulkenberg «tvunget» til sent stopp

Foto: Racing Point
Nico Hulkenberg sier at slitasje på bakdekkene var årsaken til at han måtte gjøre et sent stopp, som også beleilig nok plasserte ham bak Lance Stroll på resultatlisten.

Tyskeren som var reserve for Sergio Perez for andre løp på rad, kvalifiserte seg på en imponerende tredjeplass til dagens løp.

Han endte imidlertid på en sjetteplass, bak teamkompis Lance Stroll.

– Vi ble på en måte nødt til å ta et ekstra stopp. Jeg tror begge dekkene bak var svært slitt. Vibrasjonene kommer plutselig, og på to eller tre runder ble de stadig sterkere. Jeg tror ikke dekkene ville holdt helt inn. Det var synd, første del av løpet var veldig kontrollert.

På spørsmål om han også kan sitte i bilen når neste løp går i Barcelona om en uke, sier Hulkenberg at han ikke har helt oversikt enda.

– Vi finner ut mer i løpet av de neste dagene – og etter hvert som vi kommer nærmere helgen så får vi se hvordan det utvikler seg. Jeg antar at jeg kommer til å være til stede, i tilfelle han ikke kan kjøre. Antagelig blir beslutningen tatt ganske sent igjen, trolig neste torsdag, sier Hulkenberg.