Hjem Nyheter Ferrari vil se på bilen til Vettel

Ferrari vil se på bilen til Vettel

Foto: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel mener det er noe fundamentalt galt med bilen som har gitt ham problemer de to siste helgene.

Tyskeren opplevde enda et frustrerende løp på Silverstone denne helgen, og klarte aldri å finne samme fart i bilen som teamkompis Charles Leclerc.

Vettel klarer ikke å forklare hvorfor ting har blitt så vanskelig, og teamsjef Mattia Binotto sier at han ikke vil være imot et bytte av chassis om det kan gjøre en forskjell.

LES OGSÅ: Bottas mistfornøyd med strategien

– Det er noe, i hvert fall ikke jeg, har diskutert enda. Vi er selvsagt åpne, om det kan hjelpe, hvorfor ikke? Det er utrolig viktig for oss å hjelpe Sebastian, uansett hva vi kan gjøre, for å forsøke å gjøre det bedre til neste løp. Jeg vil la føreren og teamet diskutere, og bestemme, sier Binotto til Autosport.

– To helger på samme sted, og fra lørdag morgen forrige helg til nå klarer jeg ikke å få til noen utvikling, svarte Vettel på spørsmål om hvorfor han var langt bak Leclerc også denne helgen.

LES OGSÅ: Hulkenberg “tvunget” til å stoppe

– Det er vanskelig å sammenlignet, fordi vi kjørte med ulikt oppsett på bilen. På en runde ser det ut som jeg taper hele veien, og at jeg sliter mest med å holde følge gjennom svinger med medium eller lav hastighet. Det er ikke noe vi finner ut av. Vi har opplagt løp allerede neste helg, ikke her, men et annet sted, så vi får se hva vi kan gjøre. Forhåpentligvis kan vi være på plass igjen med normal fart. Både forrige helg, og denne helgen, var løpene våre svært forskjellig. Jeg var alltid i trafikk ettersom jeg startet lenger bak, og det å snurre allerede på første runde bidro jo ikke positivt, men det var antageligvis noen få runder der vi kan sammenligne.

Vettel sier han må se fremover – og håpe på at neste løp – som går i Barcelona neste helt – vil gi ham mulighet til å prestere bedre.