Hjem Nyheter Vettel inn på eiersiden i Aston Martin

Vettel inn på eiersiden i Aston Martin

Foto: @Scuderia Ferrari Press Office
Ikke bare skal Sebastian Vettel kjøre for Aston Martin – nå har han også kommet inn på eiersiden i selskapet, kanskje også for å vise hvor stor tro han har på prosjektet.

Det kommer imidlertid ikke frem om Vettel faktisk har betalt for aksjene sine, eller om dette er en del av hans avtale med teamet.

LES OGSÅ: Atle: Hvilken vei skal Formel-1 gå

– Det er vel fritt opp til hver enkelt å avgjøre hva de vil bruke pengene sine til. Så vidt jeg vet er Aston Martin et selskap der hvem som helst kan kjøpe aksjer i. Så om du spør om jeg har aksjer i selskapet? Det har jeg, men hvor mye er ikke så viktig, og ikke noe jeg vil snakke om, sa Vettel da han ble spurt om eierskapet av aksjene.

Han understreket imidlertid at han hadde stor tro på prosjektet, og var spent på hva som skjer neste år.

Vettel ble overtalt av Lawrence Stroll – som ser på tyskeren som en svært viktig del av markedsføringen av Aston Martin. Bilprodusenten har slitt tøft under pandemien, men etter at Stroll og hans kompanjonger kom inn på eiersiden ser økonomien igjen til å være under kontroll.