Hjem Nyheter Stroll så ikke Verstappen

Stroll så ikke Verstappen

Lance Stroll har forklart hva som skjedde da han og Max Verstappen kolliderte på enden av start-mål under dagens andre trening.

To rødflagg sørget for at dagens andre trening inneholdt langt mindre kjøring enn mange nok hadde håpet. Først tok bilen til Pierre Gasly fyr – så kolliderte Lance Stroll og Max Verstappen inn i sving 1.

– Vi hadde dessverre kontakt inn i første vingen. Jeg tror ikke han forventet at jeg skulle pushe en runde ting, og jeg forventet ikke at noen skulle være på innsiden av meg på vei inn i sving 1, sa Lance Stroll.

Kanadieren sier at han ikke så etter Verstappen på vei nedover rettstrekken før de to krasjet.

– Han lot meg slippe forbi inn i den siste svingen, og jeg forventet at han ville la det ble avstand mellom oss. På vei nedover start-mål-strekket var jeg opptatt med å se på noen ting på dashbordet og da jeg så opp hadde jeg full fokus på svingen. Jeg forventet ikke at det skulle være noen ved siden av meg – og jeg tror ikke han forventet at jeg ville gå for en rask runde til. Så dessverre ble det sånn dagen ble avsluttet.

Dommerne så på hendelsen, men bestemte seg for at ingen av førerne kunne lastes mer enn den andre, og valgte å ikke gi noen av dem straff.

– Vi har var hos dommerne og renset luften, så alt er bra, sa Stroll.