Hjem Nyheter Kimi: Ikke vanskelig å ta ett år til

Kimi: Ikke vanskelig å ta ett år til

Kimi Räikkönen sier at hans beslutning om å sette i gang sin nittende sesong i F1 var et «ganske enkelt» valg.

Den 41 år gamle finnen som nylig sikret rekorden for flest Grand Prix-starter med 323 – har vært tydelig på at han satser maksimalt inn i 2021-sesongen med Alfa Romeo Racing.

Tidligere i dag ble det klart at både finnen og teamkompis Antonio Giovinazzi har signert nye kontrakter med Alfa Romeo ut neste sesong.

– Jeg tror ikke det var så vanskelig, vi signerte den i går.  Det var mange vurderinger fra teamets side, på hva de vil gjøre, og hva jeg vil gjøre, og det er åpenbart andre ting i et liv du må se på. Til slutt var det fornuftig både fra min side – og åpenbart også fra deres side –  og når vi begynte å snakke om det, var det ikke en så lang prosess. Så det var ganske greit til slutt.

LES OGSÅ: Syv smittet i Racing Point

Sesongen har vært vanskelig for Alfa Romeo – og teamet har bare tatt fem poeng så langt denne sesongen. Räikkönen sier imidlertid at alle er svært motivert for å kjempe videre og komme sterkt tilbake.

– Selv om alle ønsker å lykkes er ikke det en garanti for noe, så vi må bare gjøre en bedre jobb generelt, og forhåpentligvis vil vi neste år være litt mer fornøyd med ting og være der vi forventer å være.