Hjem Nyheter Nye endringer hos Ferrari

Nye endringer hos Ferrari

Simone Resta sammen med James Allison. Foto: Ferrari

Scuderia Ferrari gjør en ny stor endringer i sin tekniske avdeling når Simona Resta forlater de røde til fordel for Haas F1 Team.

Også tidligere i år gjorde Ferrari endringer – den gangen var det som et resultat av den svake starten på 2020 – noe som førte til etableringen av en helt ny avdeling. Den blir ledet av Enrico Cardile – og teamsjef Mattia Binotto overlot en større del av ansvaret til Rory Byrne – designeren som var en av arkitektene bak suksessen til Ferrari og Michael Schumacher.

Nå kommer altså flere endringer som følge av Simone Resta forlater jobben som sjef for utvikling av chassis hos Ferrari – og går altså til Haas der han skal styrke deres tekniske utviklingsavdeling. Ansvaret for utviklingen av chassiset vil tas over av Cardile.

Teamsjef Binotto sier at endringen er bra for begge teamene:
– Vi har et langsiktig samarbeid med Haas som går helt tilbake til da de kom til F1. Dermed gir det grunnlag for begge parter til å finne synergier som er innenfor regelverket til FIA.