Hjem Nyheter Steiner slår tilbake mot misfornøyd reservefører

Steiner slår tilbake mot misfornøyd reservefører

Teamsjef i Haas, Gunther Steiner, slår tilbake mot teamets reservefører Louis Deletraz, som var svært misfornøyd med at det ikke var han som erstatter Romain Grosjean denne helgen.

I stedet for Delatraz er det barnebarnet til Emerson Fittipaldi som får sjansen – det likte ikke den 23 år gamle sveitsiske føreren. Han antyder i sosiale medier at Haas ikke viser ham «respekt».

På spørsmål om denne kommentaren reagerte Haas-sjef Steiner med frustrasjon.

– Jeg har ikke snakket med ham i det siste, men jeg så at han var sint – og han er ikke den eneste som er misfornøyd med at han ikke fikk setet. Han er bare en i rekka – så han får stille seg i kø. Pietro fortjente den. Jeg ba ham om å være til stedet fordi vi var bekymret for coronaviruset, så han kom uansett til å være her i tre uker uten noen garanti for at han skulle kjøre. Det er ikke noen diskusjon – vi hadde en plan og vi fulgte den. Jeg trenger ikke å spørre noen andre hvem jeg skal sette i bilen, sa Steiner.

Steiner ville heller ikke spekulere i om Mick Schumacher kunne være aktuell for neste løp i Abu Dhabi, etter at medier viste biler av en haltende Romain Grosjean på banen i går.

– Jeg ønsker at Romain skal komme tilbake så snart som mulig –jeg tenker ikke på noe annet. Om han kan avslutte karrieren hos oss med det løpet, så er det akkurat det vi ønsker – vi vil at han skal avslutte på topp. Vi kommer ikke til å planlegge for noe annet før noen forteller at han ikke kan kjøre, sier Steiner.