Hjem Nyheter Dennis Hauger klar for PREMA

Dennis Hauger klar for PREMA

Foto: Red Bull
Som hele racing-Norge har håpet på: Dennis Hauger er klar for en ny sesong i F3 og denne gangen i det som ansees å være det klart beste teamet, PREMA Racing.

– Jeg er ekstremt glad for å kjøre for PREMA i 2021. Etter å ha tilbragt tid med dem i høst, følte jeg meg virkelig hjemme. Den team spiriten og harde jobben som de legger ned i hver eneste detalj er noe jeg virkelig liker. Jeg gleder meg til å komme tilbake til Italia og starte forberedelsene til neste sesong.

PREMA har også store forventinger til Dennis, som skaffet seg viktig erfaring gjennom en sesong som viste seg å bli vanskeligere enn både han og vi hadde håpet.

– Dennis er en av de største og mest lovende talentene blant juniorene i formel-biler. Vi lærte dette når vi hadde ham som rival i Formel 4, der var han en tøff, men meget sportslig konkurrent. Til tross for sin unge alder, har han vist lovende takter i Formel 3, og imponerte stort da han testet for oss. Vi ser frem til å ønske ham velkommen tilbake på banen, og kan knapt vente med å fullføre vår line up for kommende sesong, sier teamsjefen i PREMA Racing, René Rosin.