Hjem Nyheter F1 tilbake til start på timeslaget

F1 tilbake til start på timeslaget

Foto: Red Bull
Siden 2018 har vi blitt vant til at F1-løpene starter 10 minutter over hel time. Dette ble gjort i et forsøk på å tilpasse seg formatet til TV-selskapene. Nå ser det ut som vi vender tilbake til mer kjente starttidspunkt.

Målet med å starte løpet ti minutter over hel, var at TV-selskapene skulle ha denne tiden til å bygge opp spenningen inn mot starten. Nå viser det seg at fordelene kanskje ikke matchet ulempene det litt ukonvensjonelle starttidspunktet skapte sammen med variasjoner i starttidspunkt til unødvendig forvirring.

LES OGSÅ: En titt i spåkulen for 2021

I tillegg diskuteres det å flytte de Europeiske løpene tilbake til start klokken 14.00 – og ikke 15.10 slik det har vært i år.

Foreløpig er ikke starttider bekreftet på kalenderen – i tillegg har det vært rykter om at Australia Grand Prix kan bli utsatt – og at første løp blir i Bahrain 28. mars.

LES OGSÅ: Slik blir løpshelgene for Dennis i 2021