Hjem Nyheter Horner: Max Verstappen er bedre enn Hamilton

Horner: Max Verstappen er bedre enn Hamilton

Foto: Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool //
Christian Horner er krystallklar: Max Verstappen bedre enn Lewis Hamilton.

Som mange andre har Horner en klar oppfatning at det er bilen som gjør Lewis Hamilton til verdensmester – beviset mener han kom med George Russells kjøring i Sakhir Grand Prix.

– Ja – jeg mener han er den best, prestasjonene til George Russell bekrefter at nøkkelen ligger i bilen. Max og Lewis er noe eget, men vi skal ikke se oss blind på prestasjonene til Hamilton, han har den beste bilen, mens Max må mer ut av bilen. I en Mercedes kan en Williams-fører kvalifisere seg på førsterekka, og Russell vant nesten løpet. Om Red Bull måtte sett noen i Verstappens bil, om det var Max som fikk corona, ville innen nådd hans nivå, sier Horner til RacingNews365.

LES OGSÅ: Ferrari flytter ressurser til Haas

Han sier at Verstappens egenskaper er helt eksepsjonelle.

– Det han leverer både i kvalifisering, løp og hans evne til å ta vare på dekkene er helt fantastisk. Max har blitt bedre til å lese løpene, gi tilbakemelding til teamet – men like viktig – til å håndtere skuffelser. Der han han blitt betydelig mer moden de siste årene.

På spørsmål om han mener 23-åringen nå er på sitt beste – er ikke Horner i tvil:
– Det tror jeg ikke. De andre har store problemer med å holde hans nivå. Om vi ser tilbake til Abu Dhabi var prestasjonen som ga ham pole helt fenomenal, og måten han kontrollerte løpet på fra start til mål viser at han har blitt voksen.