Hjem Nyheter Kontroversiell fører fortsetter i F2

Kontroversiell fører fortsetter i F2

Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool
Den svært talentfulle, men kanskje enda mer uberegnelige, Dan Ticktum, fortsetter jakten på et F1-sete med sin andre F2-sesong.

Den unge briten ble sparket ut av juniorprogrammet til Red Bull i 2019. Likevel klarte han å sikre seg en sesong DAMS i 2020-sesongen, og nå er det klart at han fortsetter karrieren i Carlin – teamet som Yuki Tsunoda sikret en tredjeplass for i fjor.

Ticktum, som nå er en del av juniorprogrammet til Williams, ble nummer 11 i mesterskapet i 2020, men sikret seg en seier på Silverstone.

– Carlin har vist at de har en vinnerbil, og jeg ønsker å kapitalisere på det helt fra starten av mesterskapet. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Ticktum i en pressemelding.

Til tross for at fjorårets seier var en bekreftelse på britens talent, er han nok fortsatt mest kjent over å ha kjørt en konkurrent av banen med vilje i det britiske F4-mesterskapet, noe som gjorde at han var utstengt i ett år. Også i fjorårets F2-mesterskap skapte han overskrifter da han truet med å krasje inn i konkurrenten Louis Deletraz etter en uoverensstemmelse på banen.

I følge Ticktum var kommentaren «tatt ut av sin sammenheng».

Formel 2: Ny skandale for Ticktum