Hjem Nyheter Lansering Mercedes holder oppdateringer hemmelig

Mercedes holder oppdateringer hemmelig

Til tross for at W12 ble vist denne uken velger Mercedes å holde kortene tett til brystet når det gjelder hva de har valgt å bruke tokens på i oppgraderingen.

Noen oppdateringer er imidlertid bekreftet allerede – blant dem er selvsagt den mest åpenbare at DAS-systemet er fjernet i tråd med regelendringene for 2021.

Mercedes har også vært tydelig på at de har gjort oppdateringer på motoren, noe som neppe bidrar til å gjøre dem til en mindre favoritt til å ta hjem begge mesterskapene for åttende året på rad.

Teknisk sjef i Mercedes,  James Allison, vil ikke si noe om hva de har oppgradert på W12:
– Det eneste vi kan si med sikkerhet er at alle vil ha betydelige oppgraderinger på viktige områder avhengig av hvordan de velger å bruke sine tokens. I tillegg er det en del ting du kan oppgradere uten å bruke tokens som motor, kjølesystem dempere og selvsagt alle aerodynamiske overflater. Vi har brukt våre tokens men vil ikke si noe om hvor vi har brukt dem enda – det blir tidsnok synlig.

Av synlige ting da bilen ble vist, er den mest tydelige endringen en sidepodene som nå er så smale at den har fått en kul bak for å gi plass til motoren.