Hjem Feature Atles blogg Atle Gulbrandsen: Viaplay Motor Pod er tilbake

Atle Gulbrandsen: Viaplay Motor Pod er tilbake

Onsdag 17. mars er vi tilbake med podkasten Viaplay Motor Pod, hvor mine kollegaer Stein Pettersen, Henning Isdal og jeg skal gi deg siste nytt om Formel 1.

Det var da verden stengte ned for et år siden at vi gjorde alvor utav podkasttankene vi hadde hatt i mange år. Først i egen regi under navnet Formel 1 Fokus, og ganske raskt etterpå ble det en offisiell NENT-podkast under navnet Viaplay Motor Pod. Frem til Formel 1-sesongen startet var Viaplay Motor Pod også et TV-program, men fra juli rendyrket vi podkastkonseptet.

Og hvilken suksess det ble!

Vi nådde rundt 6000 lyttere per episode, vi var topp 100 på podtoppen, og hadde kun fotballpodder av annen idrett foran oss på lista.

Vi hadde en rekke gjester i de 28 episodene vi lagde i fjor som Dennis Hauger, Harald Huysman, Thomas Schie, Tommy Rustad, Pål Varhaug, Stian Sørlie, Petter Solberg, Martin Schanche, Stein Rømmerud og Kunal Shah. I tillegg fikk vi innimellom noen intervjuer med Formel 1-førerne, som vi også brukte.

Vi har noen spennende gjester på blokka i år også, men de skal vi vente litt med, da vi har så utrolig mye å snakke om i de første episodene før sesongstart. Vi skal snakke om alle teamene, endringer som har skjedd, forventninger før sesongstarten, testene i Bahrain – og ikke minst Netflix-serien Drive to Survive som vi har fått tilgang til å se allerede. I tillegg skal vi snakke litt om de andre motorsportrettighetene til Viaplay, som MotoGP, NASCAR, Formel 3 med Dennis Hauger osv.

Vi kommer til å slippe episoder de to onsdagene før sesongstart, og etter det blir det en hver onsdag etter hvert løp, med unntak av påsken hvor episoden kommer uken etter. Vi skal spille inn episodene tirsdag kveld, så det kan hende noen episoder blir tilgjengelig allerede på tirsdag, men «offisiell sendestart» er onsdag morgen, slik at det skal være mulig å høre på den på vei til jobb onsdag, for eksempel.

Som tidligere blir podkasten publisert på Smartpod, Spotify, iTunes og andre steder hvor du kan lytte til podder.

25 episoder er altså planlagt i år, og hvis dere som lytter er flinke til å dele og abonnere, slik at vi får enda flere lyttere, så kanskje det kan bli enda flere episoder senere.

Jeg kjenner det kribler i hele kroppen om dagen. Teamene er lansert, straks starter testingen, snart er vi i gang med podkast og om ikke lenge starter sesongen på ordentlig, hvor vi som tidligere skal sende alt av treninger, kvalifiseringer og løp fra Formel 1!

Vi høres på lufta!

Atle Gulbrandsen
@atlegulbrandsen

Atle Gulbrandsen er Formel 1-kommentator og programleder på Viaplay og V Sport. Han har kommentert Formel 1 på norsk TV siden 1997, da han ble verdens yngste Formel 1-kommentator, bare 17 år gammel. Han er også aktiv bilsportutøver selv, og jobber ellers som konsulent og sportssjef i Norges Bilsportforbund.