Hjem Nyheter På tide å pynte opp i stua?

På tide å pynte opp i stua?

Faksimile fra Racecars.com

Lyst på noe som ikke alle andre har – nå kan du sikre deg en ekte F1-bil fra 2019 – men det er mulig du bør ha et godt forhold til banken.

Mens det er vanlig at løpsbiler generelt i både norsk og internasjonal bilsport skifter eiere med jevne mellomrom, så hører det heller med til sjeldenhetene at dette gjelder Formel 1-biler.

Kombinasjonen av begrenset bruksområde og nokså astronomiske summer for hva en Formel 1-bil er verdt gjør at bilene stort sett kjøpes opp av samlere når Formel 1-teamene skal kvitte seg med chassisene.

AlphaTauri, som før 2020 het Toro Rosso, solgte i sin tid en av deres mer markante biler i nyere tid, det fjerde chassiset til Toro Rossos STR14.

Under Brasil Grand Prix i 2019 kjørte franske Pierre Gasly inn til sin første pallplass, sensasjonelt og historisk vil noen si, da han slo Lewis Hamilton på oppløpsiden (Hamilton fikk senere straff, red.anm) og sikret andreplassen bak Red Bulls Max Verstappen. Denne ble da solgt til R. Reinders i Nederland, som eier Racetrailer.com, ifølge salgsannonsen.

Se hele annonsen her!

Prisen vil han dog ikke oppgi når den nå legges på markedet. Den oppgis kun til seriøse interessenter som tar kontakt med ham på telefon.

Saken er levert i samarbeid med Parcferme.no