Hjem Nyheter Skuffet over Drive to Survive

Skuffet over Drive to Survive

Marc Harris – mannen til Claire Williams, er en av flere som ikke lar seg imponere over måten Netflix har håndtert Williams i årets sesong av Drive to Survive.

Det var fjorårets kanskje største overraskelse – George Russell –  som brøt tausheten med en melding på Twitter der han kikker litt fortvilet ut i luften med teksten «Getting to episode 10 and realising you’re not in Drive to Survive».

Han er selvsagt ikke den eneste som ikke har reagert på at Williams og Russell er så godt som helt fraværende i sesong 3 av den populære serien. Løpet på ytterbanen i Bahrain der Russell erstattet Hamilton var nok en historie som de flere forventet skulle være.

En annen stor historie i 2020 var jo at Williams-familien forlot F1-sirkuset etter fem tiår. Det gjorde også at både Sir Frank og datteren Claire forlot en paddock de hadde vært med på å prege gjennom mange år.

– Det er vanskelig å skjule nivået av frustrasjon og oppgitthet som jeg føler over siste sesong av Netflixs Drive to Survive, skrev Harris på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marc Harris (@marcsimonharris)

Han skriver at det er vanskelig å forstå at det fantes en viktigere historie (bortsett fra Covid-19) enn salget av ett av de mest ikoniske teamene i sporten.

– Etter over 50 år i sporten, 16 verdensmesterskap og en legendarisk teamsjef i Sir Frank Williams, forlater familien en sport de har bidratt til at har blitt det den er i dag, og det nevnes bare så vidt, det er en skap skriver Harris.

LES OGSÅ: Gasly: Fikk aldri muligheten til å lykkes

Mange har hevdet at det er Williams-teamet som har nektet Netflix tilgang til teamet, men Harris sier at dette ikke stemmer.

– Det er lett å si at de ikke fikk tilgang. Ja, det var bare Williams eget filmteam som fikk tilgang da Claire måtte fortelle teamet at familien måtte selge seg ut av sporten de elsker og lever for. Men alt materialet ble gjort tilgjengelig og Netflix hadde tilgang til alt annet, det er en skam at det ikke ble brukt.