Hjem Nyheter Hamilton vil ha ny kontrakt før sommerpausen

Hamilton vil ha ny kontrakt før sommerpausen

Foto: Mercedes / Steve Etherington
Vi var nesten i gang med årets sesong før Lewis Hamilton og Mercedes var enig om kontrakten – i år ønsker briten å gjøre den diskusjonen ferdig før Formel 1 tar en pause etter løpet i Ungarn.

Lewis Hamilton og Mercedes ble bare enig om en ettårskontrakt i februar, og mannen som jakter sin åttende VM-tittel sa da at han ikke ønsket å binde seg lenger enn det. Etter gårdagens seier i Spania kan det se ut som om han allerede har bestemt seg for å ta minimum en sesong til.

LES OGSÅ: Bottas: Jeg er ikke her for å slippe forbi

– Det er fortsatt liv i den gamle bikkja. Jeg vil si at jeg er mer opptatt enn noen gang av å holde kroppen i form, og i treningen min. Jeg har trent for meg selv lenge, men etter hvert som jeg lærer meg hva som er riktig og som fungerer for meg føler jeg meg meget bra, sa Hamilton.

Han sier at det er helt uaktuelt å ende opp i samme situasjon som før denne sesongen.

LES OGSÅ: Historisk seier til Dennis

– Vi ønsker absolutt ikke å havne i samme situasjon som vi var i januar og februar – det ødela hele vinteren for meg. Jeg tror ikke det var særlig bra for Toto heller som også ville slappe – det gjorde at vi ikke følte vi hadde så mye pause. Vi må være fornuftige. Det er selvsagt ingen grunn til å forhaste seg, men vi må være smarte og starte samtalene. Det er aldri superenkelt, så forhåpentligvis kan vi starte snart, og så lenge det ikke forstyrrer det som er jobben. Vi har fortsatt 19 løp igjen av denne sesongen, men det hadde vært fint å få noe på plass før sommerpausen sånn at vi har et klart bilde av hvordan fremtiden ser ut.