Hjem Nyheter Wolff: Tror Mercedes vil slite i Baku

Wolff: Tror Mercedes vil slite i Baku

Foto: Mercedes / Steve Etherington
Det ble et vanskelig løp for tittelforsvarer Mercedes i Monaco – og teamsjef Toto Wolff tror også neste helgs løp i Baku kan bli vanskelig.

Wolff sier at gatebanen i Aserbajdsjan neppe passer særlig godt til Mercedes, og at det nok en gang vil være en fordel for Red Bull. Dette til tross for at banen som delvis går gjennom gamlebyen i Baku er svært annerledes enn Monaco.

LES OGSÅ: Alonso: Monaco trenger spesialregler

– Mandag morgen så jeg samme energi som vi hadde da vi kom tilbake fra testingen i Bahrain, og det gjør meg fornøyd. Vi har analysert helgen og stilt oss selv alle de vanskelige spørsmålene. Vi har lært en lekse. Jeg skulle ønske vi hadde kjørt igjen allerede forrige helg, sier Wolff i forkant av helgens løp.

Han sier at selv om banen er annerledes enn Monaco, forventer at han at det blir vanskelig.
– Baku er neste utfordring, vi forventer at den blir vanskelig – det er ikke en bane som passer spesielt godt til W12. Jeg tror Red Bull blir sterke, og at både Ferrari og McLaren fortsetter utviklingen vi har sett i det siste. Fokuset vårt denne helgen blir å fortsette å utforske de mulighetene som er for bilen også på baner som ikke passer oss spesielt godt – vi må ta alle de poengene vi kan. Det kommer til å svinge frem og tilbake, det er spennende både for sporten og for oss.

Wolff lover at de ikke kommer til å ta lett på utfordringen.
– Vi forventer en utfordrende helg – men etter resultatet vi hadde forrige løp stiller vi mer innbitte og gira for å slå tilbake i Baku.