Hjem Nyheter F3: Dennis tilbake på seierspallen

F3: Dennis tilbake på seierspallen

Foto: Red Bull
Dennis Hauger fortsetter å imponere stort i årets F3-mesterskap, og samlet viktige poeng i dagens to løp.

To av tre løp er gjennomført i forbindelse med den franske Formel 3-runden på Paul Ricard denne helgen. 9. plassen fra formiddagens løp utgjorde fjerde startspor for Dennis Hauger, som med det benyttet muligheten til å kjempe om en pallplass i dette løpet.

LES OGSÅ: Verstappen med første stikk i Frankrike

Og det var trioen fra Prema som stakk fra resten av feltet. Teamkamerat Arthur Leclerc hadde i mellomtiden kjørt fenomenalt under formiddagsløpet der han ble nummer 12 etter å ha startet bakerst. 12. plass i første løp gir som kjent pole position til andre løp, og monegaskeren utnyttet muligheten fullt ut til å ta seieren.

Hauger kjempe lenge mot teamkamerat Olli Caldwell om de to neste pallplassene uten at de var nevneverdig truet av de andre. Men Hauger kom seg etterhvert forbi teamkameraten, og stakk etterhvert i fra og kunne med det sikre andreplassen.

Caldwell tapte etter dette mye terreng til Hauger og fikk mer enn nok med å holde unna for Victor Martins. Men franskmannen hadde mer å gi og tok Caldwell helt på tampen av løpet, og sikret med det sin andre pallplass for dagen ved å bli nummer tre. Martin tok også løpets raskeste rundetid, og er nå poenglikt med Dennis Hauger som fortsatt leder Formel 3 med seieren fra Spania som tungen på vektskåla for å lede sammenlagt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dennis Hauger (@dennis_hauger)

Søndag kjøres det viktigste løpet for helgen, da man kjemper om 25 poeng for seier kontra 15 som lørdagsløpene byr på. Hauger starter fra andre startposisjon etter andretiden på kvalifiseringen fredag. Det er danske Fredrik Vesti som står i pole position.

Saken er levert i samarbeid med Parcferme.no