Hjem Nyheter Verstappen tok første stikk i Frankrike

Verstappen tok første stikk i Frankrike

Det ble som forventet tett i kampen hvem som skal starte i beste posisjon i morgendagens Frankrike Grand Prix

Kampen i teten har på ingen måte lagt seg i Formel 1-sirkuset, og etter at Mercedes har dominert på Paul Ricard etter F1-sportens comeback her i 2018, så skulle sølvpilene få passet påskrevet av spesielt Max Verstappen.

 

Den 23-årige VM-lederen viste utover i treningene at han har et ekstra gir inne overfor sine konkurrenter i sølv, og la også grunnlaget under kvalifiseringen ved å kjøre inn til karrierens femte pole position, 2,5 tideler foran Lewis Hamilton. Valtteri Bottas snøt Sergio Perez for tredjetiden, men dermed er alt som før med Red Bull og Mercedes på de to første rekkene.

– En positiv helg så langt på en bane som normalt har vært vanskelig for oss. Å få pole nå føles godt. Vi har ikke scoret noen poeng i dag, og i morgen må vi ta de 25 poengene vi tapte i Baku. Men bilen føles bra, oppsummerer Verstappen.

Saken er levert i samarbeid med Parcferme.no