Hjem Nyheter Dennis økte ledelsen

Dennis økte ledelsen

Dennis Hauger. (Foto: Scuderia Ferrari Press Offce / Colombo Image)
Under svært vanskelige forhold holdt Dennis Hauger hodet kaldt og tenkte på sammenlagtresultatet.

Det siste og mest prestisjefylte løpet under den franske løpshelgen i Formel 3 endte med nok en pallplass til Dennis Hauger. Fra andre startposisjon kastet han seg rett i teten og hadde en god ledelse et godt stykke ut i løpet, men etterhvert som det tørket opp så tapte han stadig forsprang til feltet bak seg.

Og det var primært overfor Jack Doohan i Trident at Hauger ikke lenger hadde kontroll på ledelsen som han hadde bygd seg opp. Dette i takt med den opptørkede banen hvor det virket som Doohan hadde et ekstra gir inne. Og da australieren etterhvert gikk forbi Hauger var det lite nordmannen kunne gjøre, uten at han tapte mer terreng enn et drøyt sekund til sin Red Bull-kollega.

Doohan kunne juble over sin første Formel 3-seier, men Hauger har også all grunn til å juble for sin andreplass ettersom han nå økte ledelsen sammenlagt til franske Victor Martins. Før løpet lå disse to poenglikt, men ettersom franskmannen endte på fjerdeplass i søndagens løp, så har Hauger nå en ledelse på seks poeng til Martins og åtte poeng til Doohan som klatret opp til en tredjeplass sammenlagt.

Saken er levert i samarbeid med Parcferme.no