Hjem Nyheter Fantastisk innsats av Dennis som vant første løp

Fantastisk innsats av Dennis som vant første løp

Vi begynner å bli bortskjemt – men det Dennis Hauger gjør i helgens første løp på Red Bull Ring er rett og slett klasse!

Ingen var i nærheten av Dennis Hauger som gjorde det få tror er mulig i Formel 3. Å starte fra 12. startspor og kjøre seg opp gjennom hele feltet og ta hjem seieren. Men det leverte altså 18-åringen under det første løpet under den østerrikske løpshelga på Red Bull Ring i Spielberg.

Som nevnt en rekke ganger er konsekvensen av å ta pole position i kvalifiseringen å starte på 12. startspor under det første løpet, mens lønn for strevet fra kvalifiseringen får man først på søndag. Aurskog-gutten klatret likevel plass for plass og utnyttet konkurrentenes feil og svakheter og disponerte løpet perfekt for sin del. Hauger hadde kjørt seg sakte men sikkert opp til tredjeplass da Matteo Nannini og Clement Novalak tok hverandre ut tre runder før slutt.

Dermed var seieren servert, og som seg hør og bør var det duket for ny servering etter målgang for Hauger.

– Hva vil du ha til lunsj, kompis?, spurte løpsingeniør Pedro Matos

– Kylling? Kylling, baby!, responderte Hauger, med reveranse til «winner, winner, chicken dinner» da han tok sin første seier i Spania.

Teamkamerat Olli Caldwell tok andreplassen mens Logan Sargeant tok tredjeplassen.

Saken er levert sammen med Norges ledende nettsted for motorsport i alle grener – parcferme.no