Hjem Nyheter Mercedes med oppgradereringer på Silverstone

Mercedes med oppgradereringer på Silverstone

Foto: Mercedes / LAT Images
Mercedes har ikke vunnet et F1-løp siden Spania Grand Prix i mai, nå håper de at oppdateringer kan hjelpe dem i kampen mot Red Bull og Max Verstappen på Silverstone.

Red Bull har kommet med flere aerodynamiske oppdateringer de siste løpene, mens Mercedes har vært langt mer konservative. Det har til og med sett ut som en internt uenighet om teamet faktisk ville komme med noen større oppdateringer denne sesongen.

LES OGSÅ: Verstappen raskest på første trening

Så langt har de bare gjort noen små justeringer på gulvet og diffusoren – men så langt har det ikke vært nok til å kunne holde følge med den nærmeste konkurrenten.

Visuelt er det vanskelig å se at det er en stor oppdatering Mercedes har med seg til Silverstone, likevel kan den spille en viktig rolle for hvordan bilen oppfører seg i denne helgens kvalifisering, sprint og løp.

Det mest åpenbare er utformingen av bargeboards og sidepod i et forsøk på å få dem til å jobbe mer harmonisk i forhold til hverandre. Den bumerangformede vingleten er nå delt opp i flere lag.

De to R-formede vingene nede på sidepoden har fått følge av en tredje lenger vinge.

Det ser også ut som om de har optimalisert området lenger bak, med fire små vinter som peker utover og som sitter mellom kanten på gulvet og sidepoden.

Kanten på gulvet er også rettere enn vi har sett tidligere.

Lewis Hamilton har tidligere vært ute og uttrykt at han forventer oppdateringer av W12 – men han trodde ikke før helgen at endringene ville være nok til å utjevne fordelene.

– Det er mange endringer på bilen, men ikke nok til å tettet gapet mot Red Bull. Vi får se på fredag hvor rask bilen er over en enkelt runde, sa Hamilton.